Temporada 2017/18

En el curs de la segona temporada de Free Heel Pyrenees a sigut molt notable el creixement que ha fet l’escola. L’objectiu de popularitzar el telemark ha resultat molt favorable gràcies a la publicitat rebuda per part dels medis de comunicació, l’aposta d’un nou sponsor per l’escola, SKIBAR MASELLA, els nous contactes a nivell nacional e internacional i, a nivell territorial s’han obert nous projectes.
Un dels més importants, la introducció del telemark a la setmana blanca de les escoles de primària, com a pionera del programa, l’Escola Bac de Cerdanya amb un total de 16 nens.
També hi ha hagut ampliació de participants en la secció del club, amb 8 nens i, també s’han creat noves ofertes, com acostar el telemark al sexe femení. Actualment vivim en una societat on segueix existint el masclisme dins del món de l’esport, i tenint en compte que el telemark està en desenvolupament en el nostre país, des de Free Heel Pyrenees l’aposta es apropar aquest esport a les dones, per tal de trencar amb antics estereotips i promoure aquesta activitat dintre d’aquest col·lectiu.
I, referent al Telemark&Cross, hi ha hagut un total de 50 participants, pel que ho podem considerar un èxit el fet de haver guanyat participants en la seva segona edició.