Temporada 2016/17

El resultat de la primera temporada va ser molt satisfactori, ja que partim de la base que es un esport poc conegut en el nostre territori, però gràcies a la publicitat en medis de comunicació, xarxes socials, ofertes i promocions va cridar l’atenció dels usuaris dels centres d’esquí de la zona.
Durant aquesta temporada es van dur a terme varies activitats per tal de donar a conèixer la modalitat:
Es va iniciar Free Heel kids Club, el primer club de telemark per nens a Catalunya , en el que el primer any van participar-hi 3 nens i van debutar a la seva primera competició entre nens d’esquí alpí, el que va causar molta sensació entre el públic assistent. També promocions com la campanya realitzada el 5 de gener:
Regalat telemark per reis, donant la possibilitat de poder disposar de material i provar el telemark de manera gratuïta durant una estona o, la oferta dels Purple Mondays, que consisteix en 2h classe+ material+ esmorzar per tan sols 42€.
Tot i que la promoció més gran que es va moure va ser una competició pionera a nivell europeu, I Open Telemark&Cross a la Molina, amb un total de 40 participants a la primera edició vinguts d’arreu d’Espanya i Andorra.