Free Heel Kids Club

A Free Heel Pyrenees em creat la secció de Kids Club pensant en els teus nens, per acostar-los una mica més a la tècnica del taló lliure i al entorn que ens envolta a la Cerdanya.

La filosofia es que gaudeixin de la neu i la muntanya descobrint la tècnica del telemark i les seves diferents disciplines (freeride, freestyle, telecross, spring clàssic, paral·lel…). No som un club de competició, així que procurem ensenyar-lis totes les disciplines perquè amb el temps puguin triar la que més els hi agradi.

El concepte de Kids Club és diferent a qualsevol altre club, ja que volem ser pioners en la educació en muntanya des de ben petits. Part de les activitats que farem amb els nens es ensenyar-lis seguretat en muntanya, orientació, tipus de neu, que son les allaus, l’ús de l’arva, la pala, la sonda i ABS.
També és important conèixer el lloc on som i les muntanyes que ens envolten, ja que un privilegi que tenim a diferència d’altres estacions d’esquí del Pirineu és que tenim França i Andorra a tocar.

Fes que el teu nen es torni un expert en muntanya amb el taló lliure!

Free Heel Kids Club
Telemark kids club Masella

T’imagines al teu nen plegant el genoll per pistes?
Alguna vegada t’has preguntat si sap alguna cosa sobre la muntanya??

Free Heel Kids Club és el primer club de telemark de la Cerdanya amb l’objectiu de fomentar la tècnica del taló lliure, el coneixement de la muntanya i l’esport d’una manera diferent i divertida entre els petits de la casa.

T’oferim un hivern, on els nens coneixeran la tècnica del telemark i les diferents disciplines, on es familiaritzaran amb l’entorn que ens envolta, la seguretat en muntanya i amb la història dels origens dels esports de neu.

Estació:          La Molina
Dates i hora: Tots els diumenges de temporada de 10h a 14h
(Des de el 9 de desembre exceptuant el 6 de Gener)
Preu:              480Euros // 530Euros (amb material de l’escola)

TELE BABIES

La primera escola de neu pels futurs amants de la muntanya, on a través del telemark, volem que els babies coneguin l’entorn i s’enamorin de la neu des de el primer moment que la trepitgen.
Al finalitzar la temporada seran els nº1 en lliscar per la muntanya amb el taló lliure i en saber com passar-ho bé a la neu, aprendran a esquiar de la manera més natural, caminant amb els esquís als peus, i podent gaudir de les possibilitats que aquesta modalitat ofereix.

La nostra proposta son 3h diàries durant 15 diumenges de temporada, on apart d’esquiar, aprendran sobre el bosc i els seus animals a través de mini excursions per la zona, lliscar amb trineus tradicionals, fer les millors boles de neu… i molts tallers més!!
Des de Free Heel Pyrenees creiem que per que un petit s’iniciï al món de la neu, no tot es aprendre a esquiar, i, a mans dels nostres professors, apart de ser titulats en Telemark, també ho son en lleure, el que et garanteix que el teu petit tindrà el millor hivern de la seva vida.

400€ amb material inclòs

TELEMARK A L’AULA

Per tal d’acostar els origens dels esports de neu a els nens, Free Heel Pyrenees a passat per les aules de l’Escola Bac de Cerdanya d’Alp per explicar-lis que és el telemark. La primera escola de Catalunya que introdueix la modalitat de telemark a la setmana blanca.

Telemark a les aules

Alumnes de 1r i 2n de primària
Cicle Inicial
Escola Bac de Cerdanya (Alp)

Alumnes de 3r i 4rt de primària
Cicle Mitjà
Escola Bac de Cerdanya (Alp)

Alumnes de 5è i 6è de primària
Cicle Superior
Escola Bac de Cerdanya (Alp)

Setmana blanca telemarkera
Gener 2018
Escola Bac de Cerdanya (Alp)